Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Ledelse med sjæl af Deepak Chopra

Deepak Chopra
Ledelse med sjæl
206 sider
Borgen

En meget kærlig, empatisk og varm bog om ledelse, som kan overføres til resten af livet; der lader ikke til at være den store forskel på at være en stor leder og et stort menneske. Det er en bog, som taler ind i det enkelte menneskes karakter og dannelse og gør alle handlinger til noget alkymisk og altruistisk samtidig med, at centreringen bevares. Noget overordentlig vigtigt for at kunne ind til de enkelte medarbejdere og danne slutninger på baggrund af deres oplevelser.
"Hver eneste leder påtager sig ansvar, men hvis du leder med sjæl, har du et særligt perspektiv. Du tager ansvar for din egen udvikling og for udviklingen hos de mennesker, der omgiver dig. Du har valgt at starte ud med en mission. For at gøre den til virkelighed, går du en vej, der handler om meget mere end ydre succes. Det indre menneske vokser for hvert skridt på vejen".


Bogen giver ikke bare stof til eftertanke. Er man åben over for nye veje, borer den sig direkte ind i din sjæl, og lytter du og giver plads, bliver du aldrig mere den samme leder eller det samme menneske. Du har hævet dig nogle niveauer både udadtil og indadtil.


Bogen indeholder en lang række letlæste og meget flotte punkter, hvorpå man kan checke af, om man tilhører den ene eller anden målgruppe: Er man beskytter, resultatorienteret, forvandler, vismand og seer, fonyer, omsorgsgiver eller teamleder. Bogen lægger op til, at man styrker den rolle, som man opdager, man er en del af for at få det fulde udbytte af sig selv som leder og menneske.


Bogen kunne lægge op til, at nu skal man vrides igennem en gang åndelighed, spiritualitet og personlig vækst. Det er ingenlunde tilfældet, at man skal hverken det ene eller det andet end bare at erhverve sig en vis viden om, hvordan man bedst muligt udnytter de evner, man i forvejen har til gavn og glæde for sig selv og andre.
En yderst spændende måde at se verden, sig selv, sin lederrolle og medarbejdere på -, og samtidig blive bedre til at give sig selv lov til at være nøjatig den, man er - frigøre sin ressourcer, undgå at holde noget nede - og blive en værdig leder med sjæl.
Bogen indeholder også nogle fine råd til, hvordan man får folk til at gå med på ens ideer og bakke lederen op - bl.a. ved at knytte sig til andre, at dele ud af dig selv og anerkende, at I er sjæleligt forbundede.

En modig bog -; tiltrængt kunne man sige, at se på det hele på den måde.