Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Kvinder med power og pondus af Charlotte Thorsen

Charlotte Thorsen
Kvinder med power og pondus
160 sider
Frydenlund

En sjælden form for kreativitet bærer denne bog igennem. Det er en selvhjælpsbog men af den stærke, udadvendte, dynamiske slags. Det er en brugsbog af den langtidsholdbare slags. Og den efterlader sin læser i en fremdrift af "er det virkeligt ikke sværere . . ."

Alt for mange kvinder, fortæller oplægget på bogen,  er enten for undvigende eller for aggressive i deres fremtræden. Ingen af delene er nødvendige for at træde frem og vise sit sande potentiale. Det handler ikke om at råbe højest, brænde igennem eller trænge sig på, eller hvad man nu kan kalde det. Det handler om, at du hviler i dig selv, accepterer dig selv med alle dine pudsigheder og gode og dårlige sider og på det grundlag opnår at få gennemslagskraft.

Bogen er en guide, som bygger på praktiske erfaringer med kvindelig leder- og talentudvikling. Den veksler mellem kreative øvelser, refleksioner, cases og teori, så du med det samme får mulighed for at arbejde med din egen personlige gennemslagskraft.

Charlotte Thorsen er konservatorieuddannet sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og BA i retorik fra Københavns Universitet. Hun er desuden certificeret i Jungs typologi og Emotionel Intelligens. Hun har egen virksomhed med fokus på ledelse, kommunikation og kreativitet.

Bogen er meget, meget sårbar og hensyntagende, ja decideret empatisk, hvis man kan anvende den betegnelse for en bog. Den kommer olmkring en lang række emner, man skal huske at få med sig på vejen, når man udvikler og kommer i kontakt med såvel sine stærke som svage sider. Uden bagside, ingen forside, er et af bogens del-budskaber, så sandt som sagt, og derfor er den fyldt med oplæg til, hvordan man kommer mere og mere i kontakt med sin selvaccept, sine positive tanker, sin kreativitet, hvilket den gør på baggrund af f.eks. eksempler på værdilster, en opremsning af, hvad man er god til, og så er den nuanceret og spændende skrevet og kommer også omkring historien om Leonardo da Vinci, hans evner og kreativitet.

Bogen er letlæst. Og netop det gør, at nutidens kvinder, der både har travlt og ønsker pondus hurtigt kan komme bagved de egentlige årsager til, at man måske ikke altid har sig selv med  alle situationer, som man ønsker sig det. Det beskriver denne bog, hvordan det kan lade sig gøre.