Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Kunsten at vedligeholde et smil af Mikkeline W. Gudmand-Høyer

Mikkeline W. Gudmand-Høyer
Kunsten at vedligeholde et smil
128 sider
Forlaget Radius

En sjov og ironisk bog om noget af det sværeste i verden: Livet. Et forfriskende sprogligt pust om de syv forfærdelige år, det for nogen tager sig at komme sig over en skilsmisse.

Vi oplever, hvordan Nadja kæmper sig fri af alt muligt efter, at hun har lagt forholdet bag sig og nu skal videre i tilværelsen gennem alle dens uhyrligheder som statsforvaltning, forventninger, boligforhold og et hav af andre ting. Det eneste, man kan er at prøve, for sådan en situation har man jo ikke altid været i før . . . .

Bogen er lun og humoristisk og tager så umiddelbar og næsten en naivistisk tilgang til de svære valg i livet, valg af forelskelse, sex, sammenbrud over charmør-mænd og så mange tusind andre ting, at man må tage sig til hovedet, og det er lige før, man kan se meningen med de kriser, man går igennem i købet af livet. For der er ikke nogen let vej til selvudvikling, men man kan få sig nogle småtips og inspiration i bogen her, der sprogligt mestrer balancen mellem den dybe fortvivlelse og den lette nå-ja-hva-fa´n.

Bogen er en fortsættelse af Gajolmanifestet fra 2007. Fortsættelsen har været noget lang tid undervejs. Til gengæld er den værd at læse og rammer ned i den forvirring, man har, når man har krise undervejs og søger hid og did og har svært ved at få samling på noget som helst - og ikke er bange for at erkende det.

Genkendeligheden med det alment menneskelige er stor. Læs f.eks. en mesterlig fortælling om en tur til Tyrkiet med datteren Amalie.