Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Jeg har dit nummer af Sophie Kinsella

 

 

Sophie Kinsella
Jeg har dit nummer
400 sider
Lindhardt og Ringhof

En af de absolut bedre og opløftende romaner i chic-lett-genren. Den indeholder mange ting fra hverdagen, som er på alles læber såsom mobiler, sex, hoteller og forlovelsesringe. KLassiske ingredienser i en romantisk genre, der skal få læseren til at dagdrømme sig lidt væk ved hjælp af genkendelighed og identificerbare objekter. Det lykkes fint i romanene her om Poppy, der skal giftes men mister sin mobil, hugger en andens og hele tiden blander sig i livet hos ejeren af denne.
Munterheden og letheden og forviklingerne er til at få øje på. Bogen er enormt godt skruet sammen og cementerer Sophie Kinsella som en af vor tids store producenter og forfattere i denne boldgade, hvor livet får en let betydning, og hvor romantik og munterhed går hånd i hånd.
Samtidig er der noget at lære gennem bogen, idet Poppy og hendes kommende mand umiddelbart er modsætninger, der mødes, og skal lære at fungere ved at tage det bedste fra hinanden. Poppy at være glad for sig selv og stole på sig selv, den kommende mand, Magnus, at vise følelser. Den er hørt før, men her i bogen bliver det naturligt og vedkommende.

Her handlingen skåret ud:
Poppy Wyatt føler sig meget heldig. Hun skal giftes med sin drømmemand, Magnus, og har fået en enorm forlovelsesring, der har været i svigerfamiliens eje i generationer. Men til et velgørenhedsarrangement på et hotel med nogle veninder forsvinder ringen i tumultagtige scener, da brandalarmen går. Og ikke nok med det; sin telefon mister hun også. Det er katastrofalt. Dog vender heldet en smule, da Poppy i hotellobbyen finder en anden telefon i en affaldsspand. Den skal hun bruge, så hotelpersonalet kan kontakte hende, når ringen er fundet. Der er bare det ved det, at den lånte telefon tilhører forretningsmanden Sam, og han vil have den tilbage. Indtil der er nyt om ringen, forsøger Poppy dog at holde ham hen ved at agere personlig assistent, men hun har virkelig svært ved ikke at læse med på hans indkomne beskeder og blande sig i hans forretningsbeslutninger. Samtidig har hun også lige et bryllup at planlægge og en indbunden højre hånd at bortforklare for Magnus og sine svigerforældre.