Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

I skjul af skyggerne af Helene Tursten

Helene Tursten
I skjul af skyggerne
254 sider
Lindhardt og Ringhof

Hvad bogen handler om. Forlaget skriver selv:

I Göteborgs mørke og øde havnekvarter er et pizzabud kørt forkert. Pludselig ser han et lysglimt og tror, han har fundet den rigtige adresse. En dør går op, og en mand omsluttet af flammer vakler ud på gaden. Nogle minutter senere er mandens dødskamp ovre. 

Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger befinder sig pludselig midt i krydsilden, da de skal opklare mordet på den brændte mand. Rivaliserende rockerbander slås om territorier, og nye grupperinger forsøger at komme ind på markedet. Den nedslidte bygning ved havnen har tidligere huset en af byens kriminelle bander, hvor offeret var medlem. Men har banden myrdet en af deres egne, eller står Göteborg overfor endnu en bandekrig? Og hvorfor virker det, som om politiet hele tiden er et skridt bagefter i efterforskningen?

Hjemme hos familien Huss fejrer man, at Irenes mand Krister er blevet restauratør. Men glæden bliver kort, da en bombe detonerer under familiens bil udenfor restauranten. Irene indser, at det er en advarsel, og at hele familien Huss er i livsfare.

I skjul af skyggerne er Helene Turstens tiende bog om Irene Huss. 

Skåret over samme læst som de forrige og så alligevel ikke. Der er noget ved sproget og syntaksen, der driver os mere fremad, hurtigere, og afspejler hastigheden og niveauerne i samfundet årgang 2012.

Det gør det til en spændende bog, hvis man har læst de øvrige Huss´er, og bekendtskab med et levende, dramatisk forfatternavn, hvis det er føste gang.

Krimier er der nok af. Vi vil jo underholdes. Denne gang er vi ikke med til underholdning. På en eller anden måde er sprog og handling så skarp og mættende, at vi bliver en af brikkerne i persongalleriet.

Læs selv.