Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Georgia Boy af Michael Ravn

Michael Ravn
Georgia Boy
224 sider
Turbine

Alt truckere elsker alt, hvad der er stort, er vist ingen hemmelighed. Lastbiler, anekdoterne, oplevelserne - og nu også bogstaverne i de truckerhistorier fra landevejen, der lige er udkommet. En rigtig fin bog i genren, der beskriver den romantik og de oplevelser, der gennem tiden og for nærværende har ført de danske asfaltcowboys op og ned ad vejen - spændende fra mafia-overfald i udlandet til det, der var meget bedre i gamle dage, da truckerklubbernes medlemsskare var noget større end idag.
Den del kunne måske nok have været uddybet lidt. Hvorfor er det sådan? Har individualismen også sat sit præg her, eller er glansen og reklameffekten gået af Mr. President og alle de andre.
Villy Davidsen - alias Georgia Boy - er med otte millioner kilometer på landevejen en asfaltlegende. Vi får sammen med ham en masse gode historier fra Europa, Sovjet og Mellemøsten. Skæg og underholdende læsning med nøjagtigt det glimt i øjet, som truckerne har, og som man forventes at have, når man beskæftiger sig med den del af livet. En rigtig ræv i øjet.
Bogen er krydret med fine billeder af livet på landevejen - og et klenodie bestående af et billede af Hans Kongelige Højhed, Kronprins Frederik, og Hans Truckerlige Højhed, Georgia Boy.
En lækkerbidsken for folk i miljøet og for dem med interesse i det.
Letlæselig og særdeles underholdende.