Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Fra Aalborg til Hollywood af Lisa Aybike Kir

 

 
Lisa Aybike Kir
Fra Aalborg til Hollywood
300 sider
Lisa Kir Publishing
Der er nogle psykologiske smuttere i bogen, hvor Lisa har nogle lidt hurtige meninger. Hun mener, at dårlige familieforhold kan stoppe ved en selv. At man har magten til at stoppe op i sit liv og cementere, at nu er det slut med dårligheder. Så enkel er tilværelsen desværre ikke.  Dårlig opvækst går i arv, og rammes man ikke på den ene måde, rammes man på den anden. Nærighed i barndommens land kan f.eks. give sig udslag i overdreven livsførelse i ens eget liv - i protest. Er det så et bedre liv.
Et andet sted mener hun, at bryder man et parforhold, skal man fortælle sig selv, at man ikke skulle have været sammen med den anden. Mens hun et andet sted så mener, at alle de forhold, man har været i, skubber en fremad.
Lidt selvmodsigende.
Men det skal være Lisa tilgivet, for her er tale om en dyb og varm og indsigtsfuld bog, der vil det bedste for sin læser, og som snildt kan matche mange af de coaching- og quick-fix-bøger der udkommer i en uendelig strøm næsten til hverdag.
Bogen er skrevet ud af det overskud, der kommer, når man har noget på hjerte ud fra en række oplevelser, som ikke mange har oplevet. Rutcheture som har slidt på psyken. Glæder og sorger som har invaderet Lisa Kir. Erfaringen giver hun videre i bogen, som kommer enormt omkring indenfor parforhold, sex, relationer, Hollywood, narko, sprut, selvmord, ja selve livet i al dens glinsende forsider og nedrige bagsider.
Skrevet i et sprog der går lige på og hårdt og ikke lægger fingre imellem, og i et sprog der er til at omsætte i nogle ganske brugbare handlingsplaner for de næste par år af ens liv.
* Om ikke at lade frygten styre livet. Kom videre ved at handle.
* At kæmpe mod sit kropsbillede.
* Uroen ved mange penge, uroen ved få penge
* At gå inderligt efter sin drøm
* At stå ved sig selv og sige sandheden hele vejen rundt - også selv om den koster
* Lad være at bekymre dig så meget.

En bog fyldt med guldkorn. Der, hvor det flyder over med ædelt metal er dét sted, hvor forfatteren skriver, at man skal huske at gifte sig med en, der også vil én det godt, hvis man bliver skilt igen.
Stof til eftertanke.