Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Fange nr. 21 af Søren & Morten Ellemose

Søren & Morten Ellemose
Fange nr. 21
422 sider
Byens Forlag

Ellemosebrødrene har udgivet det andet bind i trilogien om terroristen Sebastian de la Cour - alias terrorgruppen Manus Albino. Udover i sidste bind at have taget livet af statsministeren og vandforgiftet en halv, lille landsby, så sidder han nu og tripper i en isolationscelle. Og så er det altså, at han bryder ud, over stok og sten går det, og med hele familiens formue i ryggen kan han nu drage ud som en anden mr. Bonds ærkerival og få gang i sine ondsindede planer.

Ekstrablads-journalisten Xenia modtager således et tip om, at hvis hun møder op på en bestemt adresse på Samsø, så venter hendes næste, store historie. Og det må man sige holder, for på Samsø venter der hende en myrdet mand med sit afhuggede lem i munden.

Xeinia Holm får undervejs kradset lidt i sin fortid, ligesom det er tilfældet med kriminalkommissærens assistent Louise. Det er naturligvis med til at vedligeholde en stemning af menneskelighed, altimens det kører lystigt derudaf med vold, blod, mord og jagen, og det klæder brødrene Ellemoses 2. bog i serien -, for det er sådan, det skal være, når thrillers i den genre er bedst og skal få os til at gyse.

Plottet er mega udtænkt, sproget meget gennemført og sikkert, og der lægges handlingsmæssigt godt op til forløsningen, der efter planen udkommer allerede til november. Og så kan vi røbe, at Fange nr. 21 også er rig på genkendeligheder, f.eks. har Melodi Grand Prix-fænomenet Gry og Kloden Drejer en vis betydning for handlingen . . . .