Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

En god far af Noah Hawley

 

 

Noah Hawley
En god far
384 sider
Jentas

En bog om betingelsesløs og ultimativ kærlighed der giver stof til eftertanke. Helt ind under huden og langt ind i hjertekulen føler vi med den respekterede læge, Paul Allen, der midt i sit 2. ægteskab vlier konfronteret med, at hans søn af 1. ægteskab anklages for at have dræbt en præsidentkandidat.
Oplægget til et godt drama er igang, men det vigtigste er den tætte, tætte og meget smukke skildring af Allans liv og hans søgen efter sandheden om anklagerne mod drengen.
Det, der er på spil her, er de overvejelser, man altid gør sig som forældre, om man nu gjorde det hele godt nok, og om ens afkom nu er kommet godt i veje. Det er godt fra nu og anden at blive konfronteret med. Og vi tager gerne thriller-vejen til hjælp, når det kan gøre en forskel.
Og det kan det i dette tilfælde.
Med fine miljø- og detalebeskrivelser fører Noah Hawley os med kyndig forfatterhånd ikke bare gennem nogle meget spændende scenarier, men også langt ind i den psyke, der ikke altid er afbalanceret nok hos os til af et ælgte hjerte at kunne sige: Jeg var en god far.
Et etisk dilemma pakket godt ind i thrillerkunst, hvor også den amerikanske våbenkultur kommer grundigt under bearbejdning, og hvor vi får glimt af historiens vingesus ved at få serveret navne og små bylines om såvel John F. Kennedy, Jimmy Carter, John Hinckley og Johnny Cash.