Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

26 A af Diana Evans

Diana Evans
26 A
304 sider
Forlaget Aronsen

 

En fantastisk roman, der på hver eneste side gør noget ved ens følelser. Den er bevægende, rørende og så gennemgribende emotionel, at man bliver bearbejdet helt ind på celleniveau.
Diana Evans er et forfriskende nyt skud i et forfatterskab, der hvis stil og niveau kan holdes, bliver et fængslende, dybt og berigende bekendtskab.
Hun bliver aldrig teatralsk i sin form eller melodramatisk, hendes niveau er noget helt andet. Hun beskriver, hvad der er, på en måde, der er mere end det. Det går under huden.
Vi gætter på, at det er fordi, der er forbindelse til det lettere magiske og okkulte i kraft af forfatterens herkomst på en måder, der skaber nye og anderledes bølger inden for sproget.

Forfatterens evne til at beskrive, hvor vi er, så vi oplever det helt ind i hjertekulen, er uovertruffen. Der er mange forfattere, der er gode til at gå i detaljer. Men Diana Evans har en evne til at vække de indre kamre hos os, der skaber ressonans og genkendelighed, og som gør, at vi glæder os til at vende næste side. For hvilken del af hjertet bliver nu berørt . . .

Romanen handler i sin enkelhed og Bessie og Gerogia, der er enæggede tvillinger og dybt afhængige af hinanden, hvad angår de store spil og leveregler i den virkelige verden. De forsøger at skabe helt deres egen fælles overlevelse og kæmper nogle gange forgæves mod overmagter, der ikke har til sinds at lade sig besnære at to piger, der forsøger at lade verden overleve på egne præmisser og måske med et udviklet spind.

Måske er det denne kamp, der på et tidspunkt bliver så meget for den ene, at der sker dramtatiske ting.

En rigtig varm  og indfølende debutroman.