Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Der var engang en mand af Majse Njor

Majse Njor
Der var engang en mand
232 sider
GyldendalMajse Njors nye bog er en blandet landhandel - lige som livet. Der er gode og værdifulde sætninger og states i den, hvor man virkelig får noget at tænke over. "Nogle gange må man se bort fra folks mangler og se på deres muligheder", som hovedpersonen Carsten siger til sin mor i et af opgørene i bogen. "Hvornår er du rigtigt glad", er et andet. Ellers er bogen fyldt med alt fra små morsomheder til fuldstændigt umulige sætningskonstruktioner, der ikke bliver sagt i det virkelige liv, men på film og i fortænkte manuskripter. Aprupt og overraskende.

Carsten har fået nok af familielivet i forstæderne. Han sætter sig i sin firhjulstrækker og vil ikke komme ud før han er nået til en mudderpøl i Afrika. Han får følgeskab af ni mænd, hver med deres grund til at skride fra det hele.

Kan man se det for sig?

Bogen går ikke under huden. Den er god til nogle morsomme scener, og som sagt får man ind imellem lige et par one-liners at tænke over. Og så kan man godt føle sig inspireret til nogle gange at bryde dagens vanemønster og bare give los i det hele. Al respekt for det. At man får mod på at tænke ud over scenekanten.

Formen er løs og uformel. Meget velegnet til uforpligtende sommerlæsning.