Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

De Usynlige af Stef Penney

Stef Penney
De Usynlige
440 sider
Forlaget Punktum
Oversat af Kim Langer

Den uanselige privatdetektiv Ray Lowell ligger og svæver ind og ud af bevidsthed i en hospitalsseng. Hans hukommelse om hvordan han er havnet der, er glimtvis og sporadisk.

 Inden da ledte han efter Rose Janko. Rose var gift med Ivo Janko, den karismatiske søn i en omrejsende sigøjnerfamilie. Ray blev hyret af Roses far, der ikke har hørt fra sin datter i over syv år, men i sin efterforskning bliver Ray kun mødt med fjendtlighed fra familien Janko.

Familien Janko har nemlig været ramt af flere tragedier, og klanen er mistroisk overfor fremmede. Enten hviler der en forbandelse over dem, eller også skjuler de en frygtelig hemmelighed. Kan Roses forsvinden være forbundet med denne hemmelighed? Snart ønsker Ray, at han aldrig havde stillet spørgsmålet.
Der er lagt op til en gruopvækkende historie, og den får vi.
Historien bliver fortalt af to forskellige, nemlig  Ray, og den 12-årige dreng JJ, der med lige dele fuldmoden verdensindsigt og barnlig naivitet beskriver sigøjnerkulturen indefra.
Bogen er én stor levende fortælling fyldt med et meget flot udbud af dialog. De er en fryd for sproget og hylder samtalen mellem mennesker.