Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Dalton - Vi var jo aldrig helt ædru dengang af Dennis Drejer

 

Dennis Drejer
Dalton - Vi var jo aldrig helt ædru dengang
302 sider
Peoples Press.

En flot og finurlig og rigtig oppe på beatet, slentrende cowboyhistorie fra de skrå brækker om nogle af dansk (ikke skønsangsWink) store helte, Lars Lilholt, Allan Olsen og Johnny Madsen. Det er befriende at få lagt halvfjerdserne på plads rent musikteknisk, og vi får en lang række pragthistorier direkte fra backstage om de tre musikkoryfæer, der har haft en fed solokarriere hver for sig, og som ind imellem mødes, så det slår såvel kreative som verbale gnister, som garanteret har en pistol gemt i støvlerne og i hvert fald ikke er bange for at give hinanden en ordentlig gang strøm
Godt gået gutter.
Ifølge Google er Dalton navnet på mangt og meget. Såvel trapper og facadeelementer som en engelsk kemiker. Så vidt spænder Dalton, og det gør de også musikalsk hver for sig, og det mærker vi, når de sammen kan skabe genialiteter og tosserier på scene og i studiet. De mødtes iøvrigt på et værtshus for små 30 år siden, før nogen af dem var noget særligt ved musikken, og tumlede ind i et samarbejde, der har været lige så turbulent, som det har været langt. Lilholt, Madsen og Olsen er forskellige af væsen, uenige om det meste, og deres venskab er med tiden blevet både afviklet og udviklet.

Dalton er blevet til under turné-reportager og i samtaler og fortæller hele historien om tre kantede brødre i ånden. Det er en succeshistorie fra dengang, dansk rock var hele Danmarks, men også en upoleret backstage-krønike om håndgemæng, uhæmmet druk og familierne, der kom på tværs af broderskabet.
Fornemme reportager udmøntet og nedfældet yderst læseværdigt i en god bog.