Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Daimi & Dario af Bo Østlund

Bo Østlund
Daimi & Dario
320 sider
Lindhardt og Ringhof

Daimo og Dario, så behøver man vist ikke sige mere. Udover at være institutioner i showbizz tjener de som som fortællere af selve instituitionen gennem det seneste halve århundrede. Det er ikke kedelig læsning. Udover at vi naturligt nok kommer tæt på selve kernen af underholdningen og industrien grand old men og ladies, så kommer vi også meget tæt på de to kunstnere. Som eksponenter for en lang række af de oplevelser, man som udøvende naturligt nok må komme ud for. Som eksempel på det kan vi nævne noget af det mest hudløse, man kan lufte sine holdninger til: Utroskab og flirt. Hvordan man gennem et langt liv på de skrå brædder lejlighedsvis kommer ud for at skulle spille flirtende sammen med nogen, og så siger det bare bang, og så kommer man måske lidt for tæt på. Det er ikke under-dynen-læsning i den forstand, mere har det grobund i de muligheder og besværligheder, som man har med i bagagen på forskellige arbejdspladser. De skrå brædder og måske hotellerne bagefter kan så tjene som arbejdspladsernes kopirum. Ensomhed på turnéerne svarer vel til andres ensomhed på den daglige arbejdsplads, der kan lives op af en flirt.
Bogen har mange forskellige temaer over de mange sider, hvor showbizz-parret beretter om mange, gode mennesker indenfor showbizz naturligt nok i deres generation. Bogen er velskrevet og afsnitsopdelt og velegnet til at tage kapitel for kapitel om eksempelvis Dirch Passer, Lily -Broberg, Otto Brandenburg, mødet med Daimis mand Cliff, Kai Løvrig, Aage Stentoft, Kai Normann Andersen osv. osv.
En dejlig bog med dejlige minder fra et langt liv og en masse skønne melodier . . .
Bogen i sig selv er en herlig melodi. Om Daimis og Darios eget liv og om en masse andres. Det får man med som sidegevinst i en bog, der er afvekslende skrevet i interview- og dokumentarform.