Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Brudt af Karin Slaughter

Karin Slaughter
Brudt
300 sider
Hr. Ferdinand

Det, der skal se ud som et selvmord, da en ung kvindes findes død under isen, viser sig snart at være noget helt andet. Det er et brutalt, koldblodigt mord, som retsmediciner Sara Linton og specialagent Will Trent skal opklare, og det bliver ikke nemt, da den hovedmistænkte lige pludselig også er død.
Bogen hylder tidens form for kriminiallitteratur og åbenbarer opdagernes personlige problemer, hvilket kan være sympatisk nok, nogle gange virker det søgt, i denne roman er det fint afbalanceret, så den del af personerne bliver brugt til at understøtte opdagernes personlighed og dermed deres gøren og laden udi detektivarbejdet.

Brudt er andet bind i serien om makkerpakket Will Trent og Sarah Linton.  Karin Slaughter skriver godt, og der er rigtig fin fremdrift i tingene, hvor der er kælet for detaljerigdom og personbeskrivelse. Karin Slaughter er god til at lade læseren fornemme, hvor vi er, og hvordan vi har det med det. Hun kan  frembringe dufte og beskrivelser, så man føler, man er på stedet, tager det der håndklæde over armen eller lader læberne fugte med den papirserviet dér, som bliver duppet i glasset.

Der er god balance i bogen hele vejen igennem, og man kan godt forstå, at hun er blevet en efterspurgt forfatter.