Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Bob Dylan - Kærlighed, krig og historie af Anders Høeg Hansen


Anders Høeg Hansen
Kærlighed, krig og historie
175 sider
FrydenlundEr man i tvivl om, hvorfor Bob Dylan er blevet en gigastjerne, så findes svaret i denne bog. Det burde være åbenlyst, at når manden har levet som feteret ikon i langt mere end en menneskealder, så er det fordi, der er vægt bag. Søgningen efter denne vægt, såfremt man ikke er inkarneret fan, har for nærværende anmelder været lang. Men det er som om, at denne fine, velskrevne, velkomponerede og let fordøjelige bog leder os meget på sporet. Dylan er langt mere end en storyteller. Han er en interessant del af historien himself, hvor han i sine tekster og musik kommer med bud på dele af historien, som trækker rødder lang tilbage i det mytologiske univers og den spirituelle approach.

Historien om Dylan i historien i hans første periode i tresserne er meget fint indfanget og analyseret. Bogen giver os med et flot intellektuelt overskud en bred indsigt i kunstnerlivet omkring Dyland og det, der skabte en legende. Mange sangtekster er bøjet og gradbøjet og giver fine bud på, hvad der ligger i teksten samtidig med, at vi bagest i bogen får en lang række noter samt historiske og religiøse figurer fra kunstnerens sangtekster 1961-1967.

Om bogen er en lækkerbidsken for Dylan-fans er svært at sige. Der er jo skrevet rigtig meget litteratur om manden. Men en fantastisk indføring i det Dylanske univers er det i hvert fald. Absolut anbefalelsesværdig.