Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Bare Bubber af Niels Christian Meyer

Niels Christian Meyer
Bare Bubber
240 sider
Lindhardt og Ringhof

Er man vild med den åbenhed, ærlighed, ligefremhed, barnlige nysgerrige og umiddelbart infantile adfærd, som Bubber i snart rigtigt mange år har præsenteret os for, så vil denne bog ikke skuffe. Han fortæller hudløst og af karsken bælg og iscenesætter intet, han ER bare. Meget af det, vi har set på TV i årenes løb, er naturligvis for timingens skyld blevet rettet til hist og her, men man får en oplevelse af, at Bubber ikke er meget for at rette ret meget til. Hvorfor skulle han dog det? Han lever og et et stykke bankende hjerte af kød og blod, der bare har masser af mod på tilværelsen, er åben og nysgerrig, en kvalitet vi andre kunne lære rigtig meget af uden strategier, hæmninger, overvejelser om, hvad der kan betale sig og hvad ikke. Cost benefit synes at være et ukendt begreb for Bubber; det er befriende at vide, og efter at have læst denne bog får man et godt indblik i, hvordan man kan leve et liv på den kant, som et sted ofte er øretævernes holdeplads, men som også giver rum, plads og mening, idet det er livet selv.

En dejlig bog der udover at indeholde meget væsentligt fra Bubbers karriere, barndom, kærlighed, affærer, sceneshow osv, så giver den os samtidig en lektion i blot det at være menneske.

Og det er det, der giver denne bog mening, dybde og kradser i lakken i den facade, vi nogle gange synes at skulle have udadtil for at begå os i en verden, der kan virke fjern og konform.

En god bog.