Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

At skyde en elefant af Steen Andersen

 

 

 

Steen Andersen
At skyde en elefant
262 sider
Gads forlag

En drengerøvsbog, kan man kalde den, men man kan også kalde den en seriøs bog om storvildt. Om det der driver mennesket til at forsøge at gøre sig til herre over naturen og dens dyr og kunsten at afsøge terræner og finde dyr at nedlægge overalt i verden.

Bogen er skrevet, mens Steen Andersen sad og ventede på sin elefant. Det er en fortælling med store og til tider sære jagteventyr fra forfatterens liv som fuldtidsjæger. Fra Arktis til Afrika og befolket af farverige skikkelser som fx den mexicanske millionær Pablo, der bedriver sin jagt ledsaget af larmende popmusik og gigantiske mængder af Coronaøl. Eller texaneren Bobby Steward, bevæbnet
med en Magnum .45 (”…for man ved jo aldrig…”) på Rattlesnake Springs Ranch i Texas, som byder på storvildtjagt a la Afrika.

En bog om storvildtsjægeren og en bog der på sin egen måde sætter fokus på det for mange syndige i at dræbe så smukt et dyr som en tonstung elefant.

En bog med refleksioner over, hvordan alt har sin plads i naturens kredsløb. Fra Syd til Nord. Over hele verden. Hvad driver jægeren. Hvad tænker han. Er det den samme tanke overalt på kloden, eller skifter den, efterhånden, som jægeren når frem.

En bog om et særligt emne. Fin efterårslæsning.