Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Angus McFinneys fatale forstyrrelser af Keld Conradsen


Keld Conradsen
Angus McFinneys Fatale Forstyrrelser
266 sider
Modtryk

Det bliver en sprængt og væltet skorsten, der kommer til bogstaveligt i denne bog at symbolere den faldne fallos. 
Fotografen Angus har en meget stor tiltrækningskaft på sit modsatte køn, som opsøger ham i hans atelier, der derved bliver omdrejningspunktet for hyrdetimer med forsømte kvinder. Han efterlader megen sorg og smerte sat op på nogle ganske få, ekstatiske øjeblikke hos individer, der lever et noget for regelret og konformt liv. Og som er ude efter momentale spændingsfryd og eventyr og endda en enkelt, der vil binde sig og forlade sig mand. Men som det går med så mange andre affærer, så ender de trods hede stunder og våde kys i blindgyder fyldt med sår og ekstra store savn end før.


Bogens formål er at udstillle ægteskab og parforhold og den måde, vi indretter os på og i hvert fald som det mindste få os til at tænke over, at det bedste guld er at gå efter det, der skinner inden i os. Bliver vi for konforme og ensartede for at leve op til samfundets krav, så går det galt, og vi må over på den anden side for at se, om her er bedre.


Keld Conradsens udviser i denne bog formidabel evne for skribentvirksomhed og ord, og han har et drive i sin form, der får anmelderen klinet til stolen en eftermiddagstid på terrassen. Det er simpelthen godt. Der er ikke specielt mange replikker i bogen, mest beskrivende handling, og det er gjort så sjældent levende, at man faktisk bliver i bedre humør, når man læser den, end når man ikke læser den. Mon man selv har et par lig i lasten inden for en kedsommelig referenceramme? Det var jo det, man skulle overveje. Og det er jo så lykkedes.