Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Alex Riel - manden bag trommerne af Hans Barfoed

Hans Barfoed
Alex Riel - manden bag trommerne
286 sider
Saxart

Fra Teenagerlove til Ellington. Fra Savage Rose til Victor Borge. Der er fine beskrivelser af et langt liv i musikkens tegn set fra bagvæggen, hvor et trommesæt står nærmest. Og det er det trommesæt, der har gjort Alex Riel-navnet kendt som en af de helt store.
Hele bogen er skrevet i jeg-form, så man er tæt på Alex, når han beretter om årene på landevejen og under de andre mestres bevågenhed.
Det er en meget detaljeret bog med naturligvis de mange gode historier, som en musiker altid har at øse af. Som da musikerne måtte kravle i sikkerhed på et tag under Newport-festivalen, som da Frank Zappa var roadie for Alex Riel, og Annisettes hårpragt skulle foreviges ved siden af James Browns.  Men også et indblik i den venlighed og imødekommenhed, Alex Riel altid har mødt andre med, som er blevet hans varemærke, og som passer mægtig godt til den kontrast, hvormed store personligheder og ikke mindst navne i musikken har buldret frem. Der har altid skullet være en kontrast for, at ligningen kunne gå op. Vi forstår nu, at Alex Riel har været en af de kontraster.
En fin bog om et fint, musikalsk væsen. Bagi bogen er der mange gode detaljer om årstal og udgivelser.