Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Ægtepagten af Simona Ahrnstedt


Simona Ahrnstedt
Ægtepagten
400 sider
Forlaget Punktum

Sentimentalt, romantisk, riderligt og ømt guf som de sig hør og bør, og så er der tilsat en god gran af hverdagsrealisme og lidt mere snusfornuft, end vi kender i de traditionelle læge- og Cartland-historier.
400 sider pløjer man hurtigt igennem, fordi handlingen lægger op til det, og man bliver udfordret på sin tålmodighed og sin indlevelse i karakternes ve og vel.
I slutningen af 1800-tallet møder Beatrice og Seth hinanden i Stocholms opera. Hun fra et ringhjørne i det bedre borgerskab, han fra et ringhjørne, hvor en mand bliver en mand ved at gå helt sine egne veje.
Et tilsyneladende umuligt kærlighedsforhold i de tider. Parret løber på hinanden et antal gange, mere eller mindre tilfældigt ser det ud, i det bedre borgerskab, og så følger vi ellers deres kampe med hinanden, imod det omkringliggende bonerte samfund, og hvordan snusfornuft og ophøjethed også i de tider måtte vige for lidenskaben.
Karaktererne virker yderst realistiske; og indhold og handling i romanen er præcis så afbalanceret, så man ønsker at komme tilbage til personerne hurtigst muligt for at se, hvad de kan få ud af en hed relation.
Et godt bud på en lækker weekend-roman i den lette genre.